نانو پول

محلی برای بحث های تخصصی دانشجويان و دوستان قدیمی باشگاه

نانو پول

پستتوسط arhm1364 » جمعه 22 ژانويه 10 - 02:04

تو فیلم "باغ های کندلوس " که این هفته از شبکه چهار پخش شد ، یه جمله داشت که بازیگر گفت :
چیزیو که نشه فروخت به درد نمیخوره

حالا با نانوتکنولوژی چه طوری تولید ثروت کنیم ؟

پی نوشت : در واقع دوست دارم تو این موضوع به بحث راجع به ایده هایی بپردازیم که میتونیم با کمک نانوتکنولوژی" خودمون و با دور هم جمع شدن و با سرمایه های مشارکتی " از محصولات نانو تکنولوژی پول درباریم :wink:
arhm1364
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 ژانويه 10 - 17:44

Re: نانو پول

پستتوسط saranezadi » جمعه 22 ژانويه 10 - 13:49

سلام
خیلی ممنون از اینکه دارید تلاش می کنید تا نانو رو بهتر به ما بشناسونید
اگرچه به نظرم بهتره این تاپیک توی تالار محصولات فناوری نانو و کاربردهای آن مطرح بشه ولی حالا که شما مطرحش کردید دوست دارم نظرمو بگم.
به نظر من اساساً چیزی که نانو رو متمایز کرده همین صرفه ی اقتصادیش در ازاء بهره ی بالاتره! البته اگر لقمه دور سر چرخوندن نباشه. مثلا بحث رنگ های خودترمیم شونده، کرمهای ضد آفتاب با نانو پودر ها و خیلی چیزای دیگه که عیناً با جنبه ی اقتصادی نانو سروکار دارند.

بازم ممنون
saranezadi
کاربر جدید

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 ژانويه 10 - 22:03

پستتوسط arhm1364 » جمعه 22 ژانويه 10 - 14:11

حق با شماست ، اگه تو محصولات نانو مطرح میشد بهتر بود، اما به قول خودتون حالا که مطرح شده بهش بپردازیم !

قسمت دوم حرفتونم درست بود ، اما جواب سوال نبود !
همه دیگه از خوب بودن نانو و کاربردهاش تو صنایع مختلف آگاه شدند ( میتونید به درخت های نانو در سایت nano.ir مراجعه کنید .)

حالا اگه شما و دوستانتون کنار هم جمع بشید میتونید کرم های ضد آفتاب با نانو پودر تولید کنید و بفروشید ؟ اگه آره چه چیزهایی لازم دارید ؟ اگه نمیتونید ، پس بازم فکر کنید و شاخه هایی پیشنهاد کنید که با سرمایه های مشارکتی و یا سرمایه گذاری و یا وام بانکی و یا جیب بابای پولدار بشه نانو را پول کرد !!!
arhm1364
کاربر جدید

پستتوسط basiri » يکشنبه 24 ژانويه 10 - 09:38

بعضی ها معتقدند های-تک (High Tech) یا همان تکنولوژی های نوین به خاطر ارزش افزوده ای که دارند از فناوری های دیگه متمایز می شوند....
حالا این ارزش افزوده یعنی چی؟....به نر من یعنی همون چیزی که مایکروسافت باهاش پول دار شده!
basiri
کاربر جدید

تاريخ عضويت: پنج شنبه 01 ژانويه 70 - 03:30

پستتوسط arhm1364 » يکشنبه 24 ژانويه 10 - 15:54

ارزش افزوده یک معنی اقتصادی دارد .برای روشن شدن ارزش افزوده اجازه بدید یک مثال برای شما بزنم :
فردی یک کیلوگرم آرد را به قیمت x تومن میخرد. اگر این فرد همان یک کیلوگرم آرد را به کس دیگر به قیمت x+y بفروشد این فرد دلالی کرده و عملش ارزش افزوده ایجاد نکرده !!!
حال اگه آرد را به نون تبدیل کنه و x+y تومن بفروشه ارزش افزوده ایجاد کرده است .
arhm1364
کاربر جدید

پستتوسط arhm1364 » يکشنبه 24 ژانويه 10 - 15:56

باز هم شما جواب سوال منو ندادید !!!!
فرض کنید میخواین یه محصول نانو تولید کنید ، چه محصولی را پیشنهاد میکنید که ارزش افزوده ایجاد کند .
arhm1364
کاربر جدید

پستتوسط sooshy » چهارشنبه 03 فبريه 10 - 18:28

من براتون یک مثال می زنم.
مثلا یک فرد می دونست نقره خاسیت ضد عفونی کنندگی داره برا همین از اون استفاده می کرد.
حالا یک دانشمند اومد اونو کوچیک کرد تا نسبت سطح به حجمش زیاد بشه و در مقابل این خواص شد عفونی کنندگیش افزایش پیدا کنه و حالا اگه این رو با قیمت بیشتری بفروشه یعنی "ارزش افزوده " داره !

موفق باشید!×!!×××× :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
سلام دوستان ! امیدوارم به وبلاگ من سر بزنید !!!
اینم آدرسم :www.quantooom.blogfa.com
sooshy
کاربر جدید

پستتوسط arhm1364 » پنج شنبه 04 فبريه 10 - 00:21

مثال و ایده بسیار جالب و عملی است !!!!
حالا شما ایده خوبی برای تولید ارزش افزوده هستید !!!
مرحله بعدی چیه ؟

به نظر من باید هرچه سریع تر بررسی مطالعاتی موضوعی که به ذهنتان رسیده را آغاز کنید !
لازم نیست از اول شروع کنید

از رقبای خارجی نهراسید
شما بهترینید

ایده هایمان را خوذمان به پول تبدیل کنیم !!!!!!!!!!!!!!

دیگه چه کنیم ؟؟؟؟
arhm1364
کاربر جدید

پستتوسط sooshy » پنج شنبه 04 فبريه 10 - 13:04

خوب حالا ما باید به فکر این باشیم که بتونیم اونو کامل تر کنیم و بعدش به فکر تولید انبوه اون باشیم.
قطعا ما در این مرحله نیاز به سرمایه ای اولیه داریم که بتونیم اونو به تولید انبوه برسونیم !

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ×××موفق باشید ×××
سلام دوستان ! امیدوارم به وبلاگ من سر بزنید !!!
اینم آدرسم :www.quantooom.blogfa.com
sooshy
کاربر جدید

پستتوسط amirswt » پنج شنبه 04 فبريه 10 - 14:32

سلام
به عنوان یک اسپم مجاز (!!!) یادآوری میکنم که باید سعی کنیم اشتباهات املایی و نگارشی نداشته باشیم.
لطفا دقت کنید. این تمرین خوبی برای درست نوشتنه.
چه بخت بلندی است فهمیدن اینکه زمینی که بر آن ایستاده ای، نمی تواند بزرگتر از مساحتی باشد که پاهایت روی آن قرار گرفته است.
*(فرانتس کافکا) *
amirswt
کاربر جدید

پستتوسط amirswt » پنج شنبه 04 فبريه 10 - 14:37

و در ادامه:
جناب arhm1364، به کجا چنین شتابان؟
مطمئنید محصولی که انتخاب کردید، محصول مفیدیه؟
ضرر و خطر نداره؟
بازار خوبی داره؟
تولیدش به صرفه هست؟
میتونید از وزارت بهداشت، وزارت علوم، وزارت صنایع یا وزارت بازرگانی یا هر جای مربوط دیگه براش مجوز بگیرید؟
محصول بهتری سراغ ندارید؟
.
.
.
.
چه بخت بلندی است فهمیدن اینکه زمینی که بر آن ایستاده ای، نمی تواند بزرگتر از مساحتی باشد که پاهایت روی آن قرار گرفته است.
*(فرانتس کافکا) *
amirswt
کاربر جدید

پستتوسط arhm1364 » جمعه 05 فبريه 10 - 01:07

آقای amirswt در واقع هر محصولی را باید از مرحله ای آغاز کنیم و تولیدش را داخلی کنیم .
ایده مواد آنتی باکتریال یکی از مثال های عملی بود که یکی از دوستان ایده اش را داد و شما هم اگه ایده عملی دارید ، مطرح کنید تا در موردش بحث کنیم.

به طور کلی در تولید امکان سنجی ، تحقیقات میدانی حیاتی است که شامل بر برآورد هزینه ، تعیین نیاز بازار ، مشخص کردن رقبا ، ... است و دریافت استانداردها و مجوزها هم از مراحل کاری اولیه است.

به طور کلی هدف اصلی این تاپیک هدایت کردن محققین و دانشجویان به انجام پروژه های مشترکی است که در نهایت محصول تولید میشه که میشه باهاش ارزش افزوده ایجاد کرد ، نه تنها مقاله ISI .

شاید دانشجویی نانوموتور یا نانوترانزیستور پیشنهاد کنه که به ظاهر خیلی پیشرفته است و این پیشنهادش با پشتوانه توانایی علمی و مالی و دستگاهیست که در اختیارش است یا میتونه داشته باشه ، ولی علی الحساب ایده های ساده تری مثل مواد آنتی باکتریال به نظر عملی تر برای تجاری شدن با امکانات دانشجویان باشد .
arhm1364
کاربر جدید

پستتوسط amirswt » شنبه 06 فبريه 10 - 10:40

من حرفمو پس میگیرم، براش دلیل هم دارم.
به نظرم ما اینجا بدون اینکه نگران باشیم که ایده ی مطرح شده عملیه یا نه، به اون پر و بال بدیم.
به نظرم سوالی که من پرسیدم، عملا به عنوان یک سد در برابر همه ی خلاقیت دوستمون "سوشی" قرار میگیره.
*
بر خلاف نظر قبلیم، پیشنهاد میدم در این گفتگو بدون نگرانی از اینکه میتونیم برای ایده ی مطرح شده مجوز بگیریم یا نه، و هر مشکل دیگه ای که میتونه برامون پیش بیاد، فقط به گسترش ایده ها مون بپردازیم.
البته این کار کمی با هدف رئیس بزرگ این تالار "arhm1364" متفاوت و شاید متناقضه. چون ایشون مسائل تکنیکی عملی کردن ایده رو هم مد نظر دارند.
اگر صلاح میدونید، یک گفتگوی دیگه فقط صرف ایده و پر و بال دادن به ایده های بقیه ی کاربران راه اندازی کنید.
*(فرانتس کافکا) *
amirswt
کاربر جدید

پستتوسط arhm1364 » چهارشنبه 10 فبريه 10 - 01:21

با تمام احترامی که به amirswt قایلم ، بازم میگم ، علم و ایده ای که تنها تو آزمایشگاه های ما محبوس شده و خروجیش تنها مقاله است را خارجی ها به راحتی و با امکاناتی که دارند، دارند به پول تبدیل می کنند و ارزش افزوده ایجاد می کنند .

پس ای دوستان ، ای محققین ، ای پژوهشگران بیایید و ایده هایی را مطرح کنیم که با مشارکتامون خودمون ازش پول در بیاریم .

من هنوزم منتظر ایده های عملی شما دوستان هستم
arhm1364
کاربر جدید

پستتوسط amirswt » شنبه 06 مارس 10 - 13:22

arhm1364 عزیز، در مورد نانوذرات نقره به این موضوع رسیدیم که :
حالا یک دانشمند اومد اونو کوچیک کرد تا نسبت سطح به حجمش زیاد بشه و در مقابل این خواص شد عفونی کنندگیش افزایش پیدا کنه و حالا اگه این رو با قیمت بیشتری بفروشه یعنی "ارزش افزوده " داره !

خوب مرحله ی بعدی چیه؟
الآن باید روی تولید اون مطالعه کنیم؟
به جنبه های اقتصادی فکر کنیم یا...؟

به نظرم بهتره راهنمایی کنید تا بتونیم روی این موضوع کار کنیم.
*(فرانتس کافکا) *
amirswt
کاربر جدید

بازگشت به پیشکسوتان و دانشجویان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان